Selvmorsforsøk til (NI!) tusen!

Oooooh yes...

Som overskriften tilsier, har vi så absolutt hatt mer enn nok liv her i det siste. På toppen av listen, rager vel gjerne Euro sitt selvmordsforsøk, mitt nye kamera, og en planlagt afrikatur!

For å begynne med det første først.... Euro og jeg var jo, som dere alle vet, på fjelltur på Geilo i x-antall uker her for litt siden sant. Når vi kom hjem, bare hev jeg fra meg Euro innenfor døren, fordi jeg skulle hente min far på flyplassen... Etter en times tid kom jeg hjem da, til en usedvanlig blid prikkefaen, men sjokolade i HELE trynet. Jessda, faenskapet hadde selvfølgelig klart å snuble over en svææær crispo og en kokesjokolade noen idioter hadde glemt å rydde vekk fra kjøkkenet... Panikken tok meg logisk nok, og nøyaktig kl. 21.00 på en tirsdags kveld, møtte vi opp hos vår faste vetrinær. Hunden fikk brekkmiddel og kull, fikk opp igjen all dritten, og etter en god times tid, kom vi hjem igjen. Prikkefaen like frisk og rask som alltid, og jeg mer stresset og nevrotisk enn noensinne! 

Regningen kom for et par dager siden - og jeg kan ikke si annet enn at jeg ELSKER agria! NI TUSEN NORSKE KRONER hadde regningen kommer på uten forsikring - slå den da! Drittbikkje... 

Dagen derpå, var han i kjent stil like dum og deilig som alltid. HRMPH!!!!

Og så må jeg ikke glemme å nevne at vi har hatt besøk i stuen da. Det skjer i og for seg ganske ofte, men akkurat dette besøket var hakket over spesielt... 
Jessda! Dere kan selv prøve å fange en pitteliten, pipende versjon av lynpilen i en stue på næmere hundre kvadratmeter. TRE timer tok det meg å få tak i satan, og kampen tror jeg slet oss begge like mye ut! Når jeg endelig klarte å få tak i faenskapet, rablet det for hele fuglen. En sint liten pip-pip er seriøst ganske så sint altså! 

Ellers så har jeg vært mye ute med verdens dyreste prikkedust da;


Han forandrer seg aldri, like sprø og dum enda...
Brytekamp med favoritt-schäferen. De har en tendens til å se utrolig elegante ut begge to - no kidding!


Euro og en av hans absolutt største fans, en liten dvergshnouzer som heter et-eller-annet. 


Pusen og Nyx'en! Hun er en ganske så bestemt dame kan man si...


....som jeg sa. Ganske bestemt jaa!

Ellers så tutler vi jo litt rundt på disse fjellene våre da. Er litt trist å se hvordan det egentlig står til med byen vår - "lokket" som har lagt over byen ligger der så til de grader enda...


Jeg nekter å tro at det på noen måte kan være bra for noen sin helse å leve under dette. Seriøst.
 


Solnedgangene er heldigvis like vakre som alltid!


Pappa på toppen av Nattlandsfjellet en dag i november :-)


Pero-pus i solnedgangen...

Ellers så er ny Afrika-tur planlagt. Jeg tror avreise blir 2. januar. De forbannede somalierne som kriger rundt der nede er selvfølgelig ikke helt det jeg så for meg, men sant... Det har ikke skjedd "nok" enda til at jeg anser risikoen som dum å ta på noen måte, og når verden har blitt så sinnsyk som den er, med nordmenn sprenger og skyter landet sitt i stykker, er det jammen meg like trygt å hilse på pirater i Afrika som å gå på butikken hjemme... 


SAFARI - here I cooome!

...og så kommer jeg med SPLITTER nytt kamera da! DET er gøy det! Jeg har nemlig, ved hjelp av gode kontakter og gøye avtaler, dradd til og kjøpt med et Sony a77 - med en 70-200mm (F/2.8) linse som jeg har siklet på i en hel. halv evighet :-D Gleder meg som den ungen jeg er til å leke litt med den på safari ja!
Regner med vi skal få MYE gøy sammen! Har vært ute og lekt med det en gang allerede, kan hive ut noen bilder av det litt senere ;-)

Så det var det! Da er dere alle oppdatert - over og ut!

7 kommentarer

Clickerdog-alt om hund.

23.nov.2011 kl.18:34

Haha, du tar helt av du XD Tuva spiste en gang opp en halv pose med pops hun, hehe. Så lenge bikkja ser fin ut, drar jeg ikke til vetten for litt sjokolade. De skal spise rimelig mye før de blir syke av det! Men greit nok, godt å være på den sikre siden! :)

EllaElara

23.nov.2011 kl.22:44

Sjokkis er digg, snek til meg en halv julenissesjokolade i fjor!! Nam nam... Gikk fint det assa :p

Pia & Euro

23.nov.2011 kl.23:10

Vel, et halvt kilo med Crispo og rundt 300 gr. med kokesjokolade er mer enn nok til å ta livet av en hund på 50 kg - hvis de er av typen som ikke tåler det. Husk, når hunden først blir dårlig - har det gått så langt at det et lite eller ingenting dyrlegen kan gjøre. Da har det gått på lever og nyrer, og du er heldig hvis hunden overlever. Det er virkelig MYE farligere enn folk tror!

Zebra

24.nov.2011 kl.09:16

Fine fine bilder, av dyre prikkesak.

Det er godt vi er glad i dem sier jeg bare.)

Erika

28.nov.2011 kl.23:14

Humrer av skrivingen din jeg Pia :-))

Europia

30.nov.2011 kl.17:58

Erika: Jeg kan love deg at det tok en GOD del timer før jeg fant det for godt å i det hele tatt vurdere å humre av den hjernedøde insidenten der! Jeg innså hvor glad jeg faktisk var i den dustehunden den dagen der. Hadde jeg ikke elsket ham så latterlig høyt som jeg gjør, hadde jeg druknet ham i vasken når jeg så papirene! Haha!

Europia

30.nov.2011 kl.17:58

Zebra: DET er faen meg heldig for krekene det!

Skriv en ny kommentar

hits