Lek, stall, tur og lek - bildeoverdose!Egentlig er det en veldig fyldig oppsummering av våre siste dager. Jeg har vært syk, og ikke giddet å gjøre en dritt, mens Euro har fått leke litt med andre hunder og fått løpe på markene rundt her :-)


...og så har han ikke akkurat blitt mer elegant i det siste. Liksom.


Gummitarzan?


Utrolig hvor vanskelig det er for den hunden å holde alle fire beina på bakken :-P


Og så fant vi altså en ny gullball! Det er nemlig BARE akkurat DEN pipeballen som er kul nemlig. De andre kan til nød lekes med litt her og der, men akkurat den der? Den er hellig pluss! 
...han er faktisk så glad i den ballen at han ligger på bakken og piper med den. Lenge. Veldig lenge.I går tok vi oss en tur opp i stallen, for å hilse litt på hestene der oppe :-) Euro synes de er litt scary, men oppfører seg egentlig veldig greit - selv om han er litt i overkant keen på å leke med hingsten ;-)
<3

Når vi da endelig kom oss hjem igjen, så var det liksom så fint vær ute på en måte... Så vi tok en liten runde rundt i nabolaget for å prøve og leke litt med kameraet i natten :-)


Motorvegen nedi her.Og sist men ikke minst - Euro har i dag lekt masse mest med portisen Aron på hundemarken :-) Deiligst i verden med sliten hund, haha!


Ny sveis ;-)


Støt?
Stoooooooooooooooooooooooor klem! ...eller ikke... 


Søteste Aron :-)

16 kommentarer

odinogmeg

17.sep.2011 kl.19:40

Gud så mange flotte bilder. Ser ut som prikkegutten din virkelig koser seg. Er så godt å se så lykkelige hunder!

Ine og Jago

18.sep.2011 kl.11:28

Så herlige bilder!

Lene

18.sep.2011 kl.14:44

Hei =) Lene her. Eier av Aron. Så flotte bilder det ble. kan jeg låne bilder? =)

Monica

18.sep.2011 kl.20:27

Fantastiska bilder på Euro, hästar och byn på kvällen, har du provat att fotografera i RAW ännu?

Att leka med hingstar kanske inte är så hälsosamt:-)

Europia

18.sep.2011 kl.22:39

odinogmeg: Takker og bukker :-) Ja han er en morsom kar han her, absolutt! :-D

Europia

18.sep.2011 kl.22:39

Ine og Jago : Tusen takk :-)

Europia

18.sep.2011 kl.22:40

Lene: Heisann! Selvfølgelig kan du det :-) Er et par til, sender de til deg som PM på sonen jeg.

Europia

18.sep.2011 kl.22:40

Monica: Tusen, tusen takk :-)

Jeg prøvde litt i Raw, men når jeg redigerte bildene ble de så utrolig stygge at jeg ble flau! Haha! Hjeeeelp!

Ronja Gujord

19.sep.2011 kl.13:50

SV: Der sa du akkurat det jeg mener også! Skrev en blogg om dette temaet tidligere men fikk ganske sinte kommentarer tilbake så jeg turde ikke skrive det igjen :p Men du har helt rett, alle artistene våre er helt sjokkerte over hvordan vi nordmenn er... Og hver gang jeg er ute og reiser er det lett å gjenkjenne nordmenn - bare se etter mennesker som ikke hilser på noen... F. eks når vi var i Amerika og var på vei ned hotellet med heisen. Amerikanerne hilser på alle og vi ble til og med bedt hjem på middag til en hyggelig familie :p Det er nok en helt annen kultur vi nordmenn har men den irriterer meg til de grader! Jeg har forsåvidt alltid følt at jeg ble født i feil land... :p

Ronja Gujord

20.sep.2011 kl.12:17

SV: Haha, du aner ikke hvor godt det er å finne noen som mener det samme som meg! Yiihuuu, endelig! :D

Nei altså, artistene trives godt her, de syns det er fantastisk flott og vi har det utrolig trivelig sammen men de er utrolig sjokka over selve folkeslaget. De snakker jo ikke norsk og det er mange ganger de har spurt om noe i butikker og folk har bare sett rart på de... Men det de er mest sjokkert over, spesielt de fra Ungarn er hvordan vi fester. Det faktum at alle er full klokka 10 og at alt stenger så tidlig. Har jo selv vært i Ungarn og der begynner du å feste klokka ti og er ute hele natta! Klovnene våre har jo vært med oss for tredje gang nå så de trives. Men de er jo en familie og det er klart det er rolig og balansert her, de kan la vognene være åpne når de går på butikken for ingen kommer til å bryte seg inn f. eks. Men det er slitsomt akkurat det med publikum, at vi føler vi ikke får noe tilbake. Tror ikke mange tenker over all jobben som ligger bak de to timene vi presenterer. Vi jobber jo 24 timer i døgnet nesten for å få til dette! Men på bittesmå steder hvor det kun bor et par hundre der er de kjempe flotte publikumere og setter virkelig pris på oss, takker oss etter forestillingen, sender mail til meg og forteller hvor fantastisk det var osv. Så det er veldig fra sted til sted, heldigvis:)

Camilla Soppen

22.sep.2011 kl.19:31

Så fine bilder! Utrolige mange morsomme fasonger den hunden din kommer i, altså! :D
Peggy ønsker seg en sånn sjiraff, sykt kjedelig for henne at mennesket hennes ikke gidder å bruke penger på noe hun ville spist opp på alt for kort tid! :D

Annki o Wilda

28.sep.2011 kl.09:22

Jag håller med alla andra fantastiskt fina bilder. :)

Therese

29.sep.2011 kl.23:17

haha! tryna han virkelig på ekte!?? plis si ja! for jeg looo da jeg så han rulla på bakken med bamsen:D hihi.søøøteste! og ..jeg bare ELSKER det bildet av lykter i mørket å sånn..det bildet av de type bildene som er nest nederst, før euro og portisen kommer inn i bildet.. det var ..perfekt! elsker komposisjonen, vinkelen og ja..alt! superbra:D

Europia

01.okt.2011 kl.11:41

Therese: Om han trynet på ekte?! Er du morsom? Jeg sverger på at han gjør det der minst to ganger om dagen til vanlig - så ja! Her i går var jeg oppriktig bekymret, da slo han kollbøtte i lyngen med hodet først :P Småsjokkert reiste han seg, og løp videre. Han ER virkelig ikke den skarpeste kniven i skuffen!

Europia

01.okt.2011 kl.11:41

Annki o Wilda: Tuuuusen takk!

Europia

01.okt.2011 kl.12:21

Camilla Soppen: Tusen takk!

Ja han er seriøst alt fra en elefant til en spretten loppe. Litt sånn kameleonish, bytter og styrer i ett sett ;-)

OG HALLO! Peggy VIL ha giraff (og jeg VIL se bilder, haha!).

Skriv en ny kommentar

hits