På tur i all slags vær...!

Ja i dag har vi virkelig fått smake på litt av hvert sånn værmessig - det er sikkert og visst!

Det begynte med noe som var så tett opptil storm som man kan komme... Så - ut av intet - ble det helt blå himmel og sol, før det så ble overskyet som bare det. Så kom solen poppende frem igjen, før det nå øsregner. Det er seriøst klin umulig å bli klok på denne sinnsyke byen!

Vel, anyway. Vi benyttet den lille halvtimen med blå himmel til å ta en tur opp på hundemarken :-) Koste oss litt der alene, før vi etter hvert fikk litt selskap.


Det er så utrolig kjekt å ha en hund som absolutt alltid viser sin fotogene og elegante side..! <3
Batdooooooooog i farta!


Lykketrollet mitt <3

Så, etter en liten stund, forsvant altså solen. Det gikk fra blå himmel og sol til yr og totalt mørke på under 10 minutter. Lurer seriøst på om det har rablet totalt for en værgud eller tre...


Men Euroen, han kan man stole på at alltid er like elegant og cool!

Såååååå fikk vi besøk av en Grande-tispe på 8 mnd. De lekte veldig fint sammen i en god stund, helt til det kom en ball inn i bildet. Sånnsett lekte de fint lenge med den også, helt til Euro var så uheldig at han klarte å nå frem til ballen før granden... Da rablet hun totalt, og ja...:Var ikke noe kult i det hele tatt, å se en svær gigavalp henge fast i siden på gullego, men heldigvis var han fornuftig nok til at han klarte å åle seg unna og komme til mor for trøst... Ekkelt, hadde ikke sett for meg at en tispevalp skulle ha noe sånt på lager! Gikk heldigvis bra med gullego, og etter litt kos og klapp, pølsebiter og trøst, så var han fort i farten igjen :-)


En labbis-gutt han fikk stifte bekjentskap med. De lekte tøft og gøy, og ble skikkelig gode kompiser :-)
Euro ble ikke akkurat ren og pen etter han fikk juling nei.. Sukk og stønn og sånt!


Elegant.com i stooor fart - han hadde stor tro på at dette skulle gå veien....


....men nei... Kræsj! 


...og vi prøver igjen! Sånn spant de altså rundt i en evighet, og hoppet, spratt og lekte..!


<3 <3 <3 <3 

Så nå er vi vel plassert på sofaen igjen :-) Europus er nydusjet og ligger under dynen sin, Sonnybarnet ligger på lading, og jeg har funnet meg en pose med chips :-) Kunne vært verre!

10 kommentarer

Elise,Nikita & Lukas

05.sep.2011 kl.20:50

For noen herlige Bilder :)

Euro er Utrolig Nydelig da :D

Monica

05.sep.2011 kl.21:29

Ss han är verkligen graciös och väldigt lik Freja i ansiktet på vissa bilder:-) Härliga bilder, som vanligt!

Maria & Amy

06.sep.2011 kl.10:43

Tur att det gick bra, kanske bäst att leka utan bollar med valpkompisar ;)

Ronja Gujord

06.sep.2011 kl.11:38

SV: Hahha huff, bra jeg ikke er alene! Er en mester på å skade meg også ;D Forferdelig kjipt når du er ute og reiser eller skal ut å reise... Har heldigvis ikke hendt meg enda, fikk solstikk i Thailand men det gikk over på en dag så var ikke noen krise! ;p

Tusen takk, jeg skal ikke nekte på at han er en fantastisk flott hest! Utrolig vakker og har en hel del personlighet som jeg ikke alltid klarer å forstå meg på:D

Europia

08.sep.2011 kl.22:49

Ronja Gujord: Jaaaa, det suger å kløne det til i sånne caser. I ditt tilfelle er det gjerne enda verre enn i mitt, du reiser jo en gooood del liksom...!

Europia

08.sep.2011 kl.22:50

Maria & Amy: Ja fy flate, vi har lært det nå... Så til de grader faktisk, haha!

Europia

08.sep.2011 kl.22:52

Monica: Hahahaha, han er kjempegrasiøs. Skikkelig...! Haha! Og at du synes han ligner på henne i ansiktet - det anser jeg som et kjempekompliment ;-) Takk!

Europia

08.sep.2011 kl.22:53

Elise,Nikita & Lukas: Takk takk takk, jeg er helt enig med deg! Han er grisevakker, jeg er dødsstolt av den hunden.. ;-)

Unni H Bergill

05.okt.2011 kl.23:35

Såååå fine bilder:-) De er ubetalelige når du greier å ta slike "skudd" i øyeblikk vi sjeldent ser med våre veldig trege øyne!

Europia

06.okt.2011 kl.01:50

Unni H Bergill: Tuuuusen takk, snille du!

Ja du har helt rett, det blir mye humor når man får fryst dem på deres absolutt teiteste - og ikke minst mye pent når de derimot slår til med det motsatte :-) Foto er rågøy, rett og slett!

Skriv en ny kommentar

hits