Drittvær, høst og innedager...!

Jada, da er det den årstiden igjen... Man trenger ikke lenger å dusje - man kan bare ta turen til postkassen for å plukke opp regningene... Sommerfuglene har druknet, sammen med alle de fargerike blomstene som (skulle ha)  titter innom på sommerstid. Temperaturen har igjen sunket som et blylodd, og det er helt klart høst. Igjen. Faen!



Eneste forskjellen fra i fjor til i år, er at Sonny har kommet i hus - og faktisk kan brukes selv når det føles som om dommedag er rett rundt hjørnet! Fantastiske Sonny har nemlig vist seg at han takler både overskyet vær, regn, sol og alt annet vi kommer til å møte på i løpet av de neste månedene!

Idag tok vi oss en tur opp til barnehagen, Euro, Sonny og jeg. Barna fikk kjørt seg begge to, og jeg koste meg jammen godt jeg også - til tross for småregn :-)


Euro er utstyrt med nytt superdekken fra Hurtta! Nok en gang er jeg dødsfornøyd. Han løper og leker uten å hemmes, og han går selv og henter det når han skal ut :-) Han vet hva han vil, det er helt sikkert!




Superdekken og beste ballen i verden - og besteste prikkedusten også :-)








Elegant som den elefanten han er ;-)










Nok en gang. Helt utrolig at en så utrolig pen hund kan se så utrolig dum ut på bilder! Haha!




Lykke <3


Nåååå ligger vi i sofaen og koser oss med chips og knask :-) Euro har, som alltid, ikke noe i mot det i det hele tatt ;-)

Stikkord:

6 kommentarer

Tellus

04.sep.2011 kl.19:46

haha *ler* litt av en trekløver dere gitt. men ser ut som tross regnværet at dere har kost dere.og det så veldig kjekt ut det dærre regndekkenet gitt...kanskje Luna burde få noe slikt(ehm, hun trenger det absolutt ikke, men det var jo kult jo:P)

Maria & Amy

05.sep.2011 kl.08:04

Så gulligt att han hämtar sitt regntäcke själv när han vill gå ut ;)

Härliga bilder i flygande fart av en lycklig hund :D

Anne, både mamma og englemamma

05.sep.2011 kl.09:33

Takk for kommentaren din.

For en utrolig fin hund, hva slags rase er det? :)

Europia

05.sep.2011 kl.18:19

Anne, både mamma og englemamma: Har fulgt bloggen din lenge, du er sterk!

Euro er en dalmatiner :-) En svææær en, haha!

Europia

05.sep.2011 kl.18:19

Maria & Amy: Jaja, han vet hva han vil! Går og bærer dekkenet med seg til døren når det regner, og får han det ikke på - ja da går han ikke ut! Hahaha! :-D

Europia

05.sep.2011 kl.18:20

Tellus: Luna har kjempelyst på et sånt et, bare fordi det er kult! :-D Og Tellus har også litt lyst på et, hvisket han til meg i natt... ;-) Hihi!

Skriv en ny kommentar

hits