Back in business ;-)

Etter OL i mas, hyggelige meldinger, og ikke minst en god del etterlysninger, er det vel gjerne på tide å ta seg i nakken nå. Min kjære lillesøster har også gjort det klart at dette er alt for dårlig, og... Ja... Jeg har konkludert med at det er på tide å åpne bloggen igjen. Rett og slett.

Sommeren har vært full av spenning og opplevelser - hvor både Nord og Sør-Amerika har blitt "erobret". To fantastiske turen til andre siden av jorden - og to opplevelser som absolutt aldri kommer til å glemmes! Skal heller ta og lage to separate innlegg om de turene, de fortjener så absolutt å bli vist frem :-)

Prikkebarnet har tilbrakt de to reisemånedene hos venner og kjente, og har hatt en kjekk sommer han også. Vi har hatt to helt herlige turer til vår kjære hytte på Geilo sammen, og ellers så har vi bare sost og kost oss sammen hjemme. For bare en ukes tid siden var stakkaren gjennom en aldri så liten operasjon, men fremstår som både friskere og raskere nå enn noen gang før!

I går fikk han bli med en god tur på golfbanen på Meland. Vi dro til med 18 hull, og som den fantastiske golfprikken han er, så viste han i kjent stil med hele seg at han virkelig elsker å sose rundt på banene. Han går løs, holder seg rundt oss, legger seg i dekk når vi skal slå ballen, rører ikke ballene som lander på fairwayen - men finner alle ballene vi slår ut i skogen (og det er jammen ikke få!!). Så - han digger det :-)

Gutta boys - pappa og Euro :-)...jeg er muligens litt inhabil - men jeg synes denne hunden er vidunderlig vakker jeg altså! *sukk*

*forelsket*


-----

Under følger altså en serie av Euro og hans nye, totalt sinnsyke rullemani. Han går helt bananas, og kaster seg ned i gresset og ruller villt rundt - LENGE! Må jo si at det er utrolig søtt, selv om han seriøst ser ut som en hjerneskadet meitemark når han setter i gang...

....men så blir han fort pen igjen - så da er liksom alt bra ;-)...og når prikkebarnet blir slitent, ja da er det bare å sette kursen hjemover igjen :-) Livet er hardt!

Takk og farvel til Meland for denne gang, we'll be back soon!

Mens vi spilte, fløy denne karen og en kompis over oss leeeeenge. Jeg trooor det er en havørn, noen som vet? En svær, utrolig flott kar var det hvertfall :-)

Såååå... Dette var da altså en superkjapp oppsummering, og litt bilder fra i går. Skal ta meg i nakken og hive ut reisebrev og bilder fra resten av verden i løpet av de neste dagene, promise :-)

8 kommentarer

Elise,Nikita & Lukas

24.aug.2011 kl.15:59

Så godt å se dere er tilbake med bloggingen :)

Blir morro å fortsette å lese mer av dere :D

*C*P*J*C*

24.aug.2011 kl.17:08

weee så kjekt å ha dere tilbake igjen :D gleder meg til oppdateringene :D

Emelie

24.aug.2011 kl.23:19

Kul att ni är tillbaka! :)

Zebra

25.aug.2011 kl.09:54

Fantastiske bilder av en herlig prikk:) Og rulle seg i gresset er en nødvendighet for tenk-hilsen Zebra

Tellus

25.aug.2011 kl.20:40

sååå koselig å ha dere tilbake igjen! gleder meg maaaasse til bilder fra reisene dine. veldig kjekt å se igjen prikkeprinsen også:D

Dyreneshverdag

25.aug.2011 kl.22:07

Utrolig deilig å se nye innlegg her! Og herlige bilder av prikken din. Gleder meg utrolig til oppdatering! :-D

Nancy

25.aug.2011 kl.23:00

så gøyt å se at du er tilbake!:)

Europia

26.aug.2011 kl.21:14

Nancy: Takker og bukker til deg og alle andre :-) Dere er kule!

Skriv en ny kommentar

hits