Det finnes utvilsomt dårlig vær...

Blir ikke sånn veldig mye action på Euro om dagene, været er rett og slett for dårlig... Det er ikke gøy for noen av oss å traske gatelangs på salte, sørpete veier i regn og sludd, så vi trener (som dere vet) en del inne. I dag kom det potesokker og en haug med leker i posten, så kanskje det er håp for en skikkelig tur i morgen eller noe? :-)

I går hadde vi oss en tur i Hordnesskogen sammen med Andrea og Sheela... Vi vurderte å avertere begge hundene til salgs etter ca. 10 meter, når vi innså at Sheela hadde begynt på løpetiden sin - og Euro innså det samme. Maken til hormonidiot skal man jammen lete lenge lengst etter altså, hjelpes meg. Hadde jeg hatt en kjøkkenkniv hadde jeg seriøst kastrert ham på stedet altså ;) SUKK!

Vel, i dag gikk vi en liten tur ned på fotballbanen nedi her. Det var for en gangs skyld opplett, men overskyet tilsier elendig lys, som igjen er lik dårlige bilder. Har fremdeles ikke fått lekt skikkelig med nye Canonen i godt lys, blir snart gal! Ble litt leking med nye ballen - som forresten er hellig. Har lett lenge lengst etter akkurat DEN ballen, og logisk nok har den ikke vært å oppdrive noe sted... Før jeg fant TO stykker på dyrebutikken her. Helt rått!
Happy-prikk =)...som er ca. like elegant som tre elefanter.. ;)Endene henger rundt banen der nede - konstant. Jeg er glad Euro ikke er spesielt interessert i de vandrende kyllingene, men setter fremdeles pris på at det er gjerde mellom ;)Weee!
Verdens søteste prikkemann :-)

---------------

Ellers så gleder jeg meg mest til det blir litt vær igjen - spesielt nå når det ligger masse mest nye voffseleker og venter på å bli brukt :-) Euro får ikke se på de i det hele tatt før det blir photosession, da går han lei fortest i verden nemlig ;-)

Ja, så fikk jo stakkaren skikkelig juling her i forgårs da... Var på kveldstur på hundemarken, og så at det var en dame og en løs hund der. Er jo slik det skal være, så jeg lot Euro løpe bort for å hilse på. I det han var tre meter unna, kastet damen seg mot ham og brølte at han måtte komme seg vekk. I mørket. At han ikke bet henne, var seriøst utrolig bare det! Han skvatt, og snudde seg mot meg. Da kastet myndehannen til idiotdamen seg etter han, og ga seg ikke før Euro lå strykeflat med oppbitt teppe. Jeg var rasende, og det ble ikke akkurat bedre når damen fortalte at hannen hennes ikke tålte andre hanner.... Reglene for hundemarken er at hundene skal gå løs, og de skal ikke være aggressive på noen måte. Av den grunn gikk hun bare på kveldene, men guess what? Det er hun ikke alene om... KNURR! Tviler på at vi møter henne igjen - fikk rast fra meg litt. Gikk heldigvis bra med Euro da, selv om dekkenet hans er ødelagt... Sukk...!
Peneste dusten min <3

18 kommentarer

Nancy

14.jan.2011 kl.22:40

så fin prikke-gutt:)

Cilla

14.jan.2011 kl.23:46

Härliga bilder!!!

dooley

15.jan.2011 kl.09:20

Så fine bilder:) det er skikkelig kjett med dårlig vær!

Kjett med den dama og mynden... er ikke sikkert den hunden hadde tatt han hvis ikke ho hadde klikka i vinkler.. Den hunden trodde sikkert Euro var farlig fordi ho skreik til han! Enda godt det gikk bra! Håper dere ikke treffer dem igjen!:)

Ann Kristin

15.jan.2011 kl.09:35

Mynde damen burde kjøpe nytt dekken til Euro !! Det finnes altså så utrolig dumme hundeeiere. Skulle alle andre alstå ikke gå tur om kvelden da ? Fordi hun vil ha sin hund løs. At de får seg til å si det. Jeg forstår jo at hun vil ha hunden løs. Men fungerer den ikke med andre hunder, så må hun nesten ha den i bånd eller finne steder hvor hun helt sikkert ikke møter noen. Skulle ikke være så vanskelig å forstå det. Godt at det gikk bra med Euro gutten ihvertfall. God helg ønskes fra oss i Kisa. Her er det altfor mye snø til at vi kan være kjempeaktive. Kjedelig. Men Emil lærer "high five" innendørs da :-)

15.jan.2011 kl.10:26

Fine bilder av prikkemannen. Og hormonbomber kan være slitsomt hilsen Zebra!!!

snuteogpote

15.jan.2011 kl.21:10

Dårlig vær om dagene er kjipt ja, men heldigvis går det mot lysere og varmere tider!

Syns hun med mynden burde erstatte dekkenet, det er hun som bryter reglene med å slippe løs en aggresiv hund. Hvorfor hoppet hun på din hund i stedet for å holde fast sin egen? Det var jo hennes hund som var problemet.. Det kan også hende hunden ikke hadde gjort noe om hun hadde oppført seg normalt.. Godt det gikk bra med Euro (han er btw nydelig)! Ha en forsatt god helg ;D

Monica

16.jan.2011 kl.09:23

Euro är precis som han ska vara, dalmatiner ska inte vara eleganta;-) utan kraftfulla hälsar Freja

Vi har också omöjligt väder men då är det kyla och enormt mycket snö som ställer till det, vi får pulsa upp spår i skogen hela tiden. Så vi får också träna inne och skotta upp gångar i trädgården åt hundarna pudlarna mest.

Tråkigt med den galna damen, hoppas det inte fastnar något från det för Euro.

*C*P*J*C*

16.jan.2011 kl.13:52

du har seriøst verdens herligste prikketroll :D han er bare såå nydelig :) teit med hun damen da, enkelt folk skulle ikke hatt hund altså :/ bra at gikk fint da :)

Denali

19.jan.2011 kl.00:21

Så fine bilder, og så fin han er! :D

Fy faen, noen folk burde få ting inn med teskje ass. Har man hund som er agressiv mot andre hunder, så tar man HENSYN. Værre er det ikke. Hadde jeg møtt på henne så hadde jeg faen meg rast fra meg jeg og :P

Europia

19.jan.2011 kl.15:08

Denali: Takker og bukker :D

Ja man blir litt hissig av sånt. Har man en hund som absolutt ikke kan møte andre hunder, er en åpen hundemark not the place to be liksom :S Har ikke sett henne siden, såå trist. ;)

Europia

19.jan.2011 kl.15:08

*Blonde Mafia*: Tusen, tusen takk - jeg er HELT enig med deg! :D Hihi!

Europia

19.jan.2011 kl.15:09

Monica: Hahaha! :D Bra dere synes det, vi bare sier oss enige vi ;)

Vet du hva? Euro er ikke smart nok til å la en sånn sak gå innpå ham, hahahaa! :D Heldigvis for det ;)

Europia

19.jan.2011 kl.15:11

snuteogpote: I dag var det faktisk sol - kanskje vi overlever denne vinteren også?

Joda, hun burde egentlig det. Jeg så det ikke skikkelig før vi kom hjem, og aner ikke hvem hun var, men skal evt. nevne det hvis jeg ser henne igjen. Helt idiotisk å kaste seg foran en fremmed hund i mørket - hadde jeg vært hund hatt jeg bitt. Hardt! ;)

Europia

19.jan.2011 kl.15:11

Anonym: Takker og bukker, han er jo søt selv om han er en idiot ;)

Europia

19.jan.2011 kl.15:12

Ann Kristin: Helt enig med deg, men jeg kjenner henne ikke vet du... Aner ikke hvem det var, ikke sett henne før eller siden. Egentlig bare glad det gikk fint med min hund jeg :)

For mye snø? Tuller du?! Her er det asfalt - og jeg kunne solgt sjelen min TRE ganger for litt snø!!! Jeg vil jo på skii jeg vet du! Flinkeste Emil - det lærer han nok fort. Herlige gutten! :D

Europia

19.jan.2011 kl.15:14

dooley: Dårlig vær er noe dritt :S i dag var det litt sol, så fikk til og med knipset litt bilder! Wooow!

Håper også vi slipper å se dem igjen, har henne på minnet. Ser vi henne skal hun få høre det, tro du meg ;)

Europia

19.jan.2011 kl.15:14

Cilla: Takker og bukker - har jo en herlig hund vet du ;) Går lett da :)

Europia

19.jan.2011 kl.15:14

Nancy: Takker og bukker, han er herlig :)

Skriv en ny kommentar

hits