Hundetreff og innesnødd...

...siden jeg aldri tar bilder når det er dårlig vær - fordi jeg rett og slett ikke gidder - er det veldig greit å ha venner som gidder... ;) Marte var nemlig oppofrende og flink, og foreviget en av våre mange turer på Fantoft...

Aila og Euro demonstrerer her en identitetskrise som har oppstått etter for mye samvær... Euro legger seg nemlig strykeflat når han ser andre hunder, og kryper i skikkelig BC-stil mot dem - mens Aila.... Hun er bare... Normal. Hunden min er sååå smart ;)

Bestisser, så enkelt er det. Demonstrerer her (som så mange ganger før) tango, en dans for to!

En del av hundene. Ingen som krangler eller bøller, de bare koser seg sammen :)

Gjengen...

Euro - ser smart ut... Som vanlig...

Blir nytt treff på lørdag - gleder oss! Praktisk måte å få ut absolutt alt av energi i prikkekreket ;)

----------------

Ellers gjør vi ikke på så mye for tiden. Eller, jeg ordner og styrer med en del småting, mens Euro varmer sofaen og kuler'n inne. Han synes ikke nedbør er så kult, og når det er is ute i tillegg - da vil han helst holde seg inne. Fornuftig kar ;)

....litt lek i hagen blir det dog tid til :-)


Søteste <3Verdens søteste prikkebarn :-)

Så det var det som skjer her hos oss... Jeg vurderer å reise til Kenya nå til uken, men sliter litt med å være vekke fra barnet såpass lenge - selv om jeg vet at han er i verdens beste hender... Må gruble litt på det, men sol er jo ikke akkurat overskuddsvare her for tiden. Ifølge yr.no er det faktisk ikke meldt glimt av sol de neste ti dagene, så.... Skeptisk, enkelt og greit ;)

Stikkord:

9 kommentarer

Tellus

07.jan.2011 kl.01:17

fine dyret! Du skal liksom ta en snartur til Kenya? OMG! haha:D har du bra reisedealer? sku gjerne tatt meg en tur sjæl.. men trukke Tellus klarer seg ett par uker med pass.. så får drøye de beste feriene til han har blitt litt eldre.. en langhelg går fint.. men over det så blir han idiot.hehe. hva vi ikke ofrer for disse barna...

chanel

07.jan.2011 kl.02:15

e ikkje lett å reise fra sin 4beinte bestevenn. ringte hjem kvar dag når eg var ei HEILE uka i tyskland... De har det jo bra. Men liker ikke kennel..

Monica

07.jan.2011 kl.10:14

Klok hund som inte vill vara ute i dåligt väder. Vi kommer oss ingen vart det har snöat så mycket att vi fått skotta upp gångar i trädgården.

Euro är väldigt söt han också och snygg, blir det några utställningar i år?

Kenya låter inte alls fel just nu!

dooley

07.jan.2011 kl.11:41

Så fin, dalmatinere er et sjeldent syn her jeg bor:)

Bernhard

07.jan.2011 kl.18:09

Så mange fine bilder! Ser sjelden dalmatinere her også, men Euro er ihvertfall kjempefin! :)

Spontantur til Kenya høres jo helt fantastisk ut! Hvis du har sjansen, så synes jeg at du skal ta den! :D

Europia

07.jan.2011 kl.18:21

Tellus: Takker og bukker, jeg synes han er litt pen jeg også ;) Hihi!

Jepp, en liten snartur.. ;) Har en far som tilbringer vinteren i den delen av verden, så det er bare flybillett som må ordnes. Veldig praktisk i grunn :-) Du må ta deg en tur når du har sjans - et av verdens mest spennende land! Promise!

Jeg har - heldigvis - verdens beste hundepass, så kan reise med god samvittighet... Men sant, det er jo trist å reise uansett, så vi får se hva det blir til. Har man barn - så har man det liksom ;) Hihi!

Europia

07.jan.2011 kl.18:21

chanel: Det er grusomt å reise fra de, enkelt og greit.. Har verdens beste hundepass, så den delen er ikke noe problem :-)

Europia

07.jan.2011 kl.18:23

Monica: Haha, ja han er smart på den måte :-)Jaa, kanskje det blir en utstilling eller to i år. Han er ikke en stjerne (som Freja!!), men kanskje vi prøver oss :-) Det er ikke så veldig viktig for oss egentlig, han er verdens beste uansett....

Kenya er aldri feil - utrolig land :D

Europia

07.jan.2011 kl.18:24

dooley: Ååå, så synd.. Ikke så mange her heller egentlig.. På en måte veldig greit - vet alltid hvilken hund som er min hvertfall ;)

Skriv en ny kommentar

hits