Photoshop og skogstur - og Cesar Millan

Jeg er ikke sånn veldig flink til å sove på nattestid kan man si, og jeg har nå oppdaget Photoshops gleder. Vil tørre å påstå at det er en ganske så katastrofal mix...

Dette bildet er for all del ikke photoshoppet. Her Euro ute på en liten joggetur i banen ;)

... og her snakker vi hypnose på høyt nivå. Blir svimmel av å se det, haha!

-----

Ellers så har vi ikke gjort noe superspennende i dag. Våknet til at det snødde noe vannvittig, noe som er ganske uptaktisk når det er en tjukk is-såle under. Gikk vel på trynet 15 ganger før vi rakk til postkassen, så det var jo helt kanoon... Haha!

Vel ute, møtte vi min lillesøster i skogen. Gikk en god runde, og på ene marken oppi her var vi så heldig at vi møtte på to hunder (en boxertispe og en hannhund, blanding av dachs og BC) som var keen på litt lek, så de fikk virkelig løpt fra seg :) Jeg blir like glad hver gang to hannhunder på samme alder leker så uproblematisk og fint sammen, herlig! Euro har virkelig blitt en helt annen hund etter vi begynte å gå mye på¨hundetreff, HERLIG!

Mens hundene lekte, begynte vi å diskutere litt hundetrening. Vi var veldig enig om at Cesar Millan har ett utrolig håndlag med dyrene, og får til mye magi - men selger det i overkant mye... Hans teknikker er ikke noe Ola Nordmann bør teste på Pluto - DET blir helt feil. Hun fortalte at hun skulle på seminar med nettopp Cesar i Oslo i mai, og jeg kunne ikke annet enn å henge meg på ;) Tviler på at jeg kommer til å benytte hans korrekturmetoder på noe tidspunkt, men jeg tror han har veldig mange poeng når han begynner å snakke om denne energien... Gleder meg til å høre hva han har å si - og forhåpentligvis kan jeg lage meg en mening om jeg faktisk liker han og hans metoder eller ikke ;) Pr. nå er jeg midt i mellom, men jeg synes han er trollmann... Så da blir det Oslotur med Marte i mai - gleder meg :-)Sånn regner jeg med at jeg går på tur med Euro og passhunder etter seminaret ;)

Så ble det litt innkallingstrening i skogen. Min søster og jeg ropte Euro til oss annenhver gang, over ganske stor avstand forskjellige steder i skogen. Han var veldig flink i begynnelsen, men var allerede sliten og mistet motivasjonen litt ganske fort. Gikk relativt sakte sikte gangene, haha ;)

Så nå ligger Euro foran ovnen, på dynen sin, og er mest fornøyd i hele verden :-)

---

Legger forresten ved en film fra i går - Aila kan sine saker, og tar her kontroll over situasjonen ;)

... de er litt søte altså! Haha!

8 kommentarer

Marie

03.jan.2011 kl.19:10

Takk for koselige kommentarer i bloggen :)

Så spennende at du skal på Cesar Milan! Jeg er egentlig ganske kritisk, men litt derfor har jeg lyst til å gå også.

Ann-Sofie

04.jan.2011 kl.12:58

åh vilken söt film <3

Monica

04.jan.2011 kl.17:50

Söt film på Aila ordning och reda ska det vara. Jag gillar inte CM för fem öre och "energierna" kan vilken bra hundtränare som helst tala om men många kallar det för kroppsspråk e t c.

Men ha det så trevligt oavsett.

Snö på is är förrädiskt här har vi så mycket snö att man inte når ner

till marken:-)

Roliga photoshopbilder.

Aktivthundeliv - Kiwis verden

05.jan.2011 kl.19:41

Dach å bc-blanding, hehe. Det må ha hvert en noe komisk paring...

Men fra spøk til revolver. Jeg kunne også likt å vært i oslo i mai, men ikke fordi jeg liker den mannen, snarere motsatt. Jeg synes det han driver med er helt på jordet, og hans syn på hundetrening er jo mer eller mindre oppbygd av overtro. Nei, han kan få ha struphalbåndene, den feiltima straffen sin og "energiene" sine i fred. Men jeg synes likevel det hadde hvert spennende å høre hva han har å si...

Europia

06.jan.2011 kl.22:18

Monica: Haha, ja hun har full kontroll :-)

Jeg er litt enig med det, men det er jo spennende å se mannen live - og høre hva han har å si... Er ikke så ofte man har muligheten til å se sånne "på kanten"-trenere live her i vår del av verden... ;)

Snø er fantastisk! :D

Europia

06.jan.2011 kl.22:24

Aktivthundeliv: Ja enig med deg der, vil tro det var litt av et syn ;)

Vel, jeg liker mannen - altså jeg synes HAN får til hunder som ellers - med stor sannsynlighet - hadde vært døde... Det at han har blitt et ikon for hundetrening, og villig deler sine teknikker med helt uvitende Ola Nordmann og John Doe, synes jeg derimot er på grensen til katastrofe. Har møtt på en del mennesker som tror de har fulgt hans teknikker, men de har kun ødelagt hunden sin ved fysisk vold egentlig....

Kommer aldri til å trene min hund slik som han gjør - her er det klikker og godis det går i :) Bare synes det er spennende å høre hva han vil si egentlig, om han prøver å "prakke" på oss OL i strup og spark, eller hva... Blir spennende, og ikke minst gøy med en Oslotur fyllt med action ;)

Christel Paco og Jenna

07.jan.2011 kl.00:54

nydelig hund du har :)

jeg skal også på seminaret :D

Europia

07.jan.2011 kl.18:18

Christel Paco og Jenna: Tusen takk - han er herlig :-)

Så kjekt, det blir kjempespennende!

Skriv en ny kommentar

hits