Da stikker jeg sydover!

Jeppda, i morgen går turen til fantastiske Ayia Napa - Kypros! Gleder meg masse mest til å få en digg uke i solen, aaaaaah det blir bra! Var på tidenes våteste, kaldeste og kjipeste joggetur ever i dag, det dempet jo ikke akkurat forventningene kan man si... 30 grader og sol passer meg fortreffelig (samme med billige paraplydrinker, nam nam!) ... Regner med det blir både fyll og tull, og ikke minst masse (dumme) sprell å fortelle om ved hjemkost! Teste det nye kompaktkameraet mitt skal jeg også, det blir kult!

Bilde fra forrige tur til Napa - 08.

Hadde tenkt å bare la telefonen ligge igjen hjemme, enkelt og greit, men det ble ikke så vel mottatt i familien kan man si. Så Iphone får (litt ufrivillig) plass i vesken, selv om den nok kommer til å være av mesteparten av tiden. Skulle det være noe, er det bare å sende en sms :-)

Slik så hotellrommet vårt ut etter dag to sist.. Mulig det ikke er så rart at mams og paps vil ha en oppdatering i ny og ne når jeg tenker meg om...?

Euro skal tilbringe uken hos fantastiske Marte, som tar SÅ godt vare på barnet at jeg faktisk reiser med god samvittighet! Han koser seg med Aila, og jeg tror han digger sine småferier i ny og ne han også. Det er utrolig deilig å ha perfekt hundepass altså, man får virkelig i pose og sekk når man både kan reise OG nyte turen! Det er jammen ikke bare bare det for en stakkars hønemor!

... slik reagerte Aila på beskjeden vil jeg tro?

... men de er gode venner altså....


Promise...

Kjempevenner!

....bestiser faktisk!

Se der dere, de ER faktisk bestiser! Verdens kulest boffer :-)

Vel, er tilbake neste torsdag... Krysser fingre og tær for at både hunden og jeg er i storform og klar for nye eventyr! Ha en flott uke folkens!

 

Stikkord:

9 kommentarer

Ann Kristin

23.sep.2010 kl.10:47

Kos deg masse, med sol og paraply drinker, og ha det bare morro. Selv jeg har vært på Ayia Napa. Det er riktig nok veldig lenge siden. Jeg var 18 år og hadde fått penger til førerkort av mine foreldre. De pengene reiste jeg til Kypros for :-). Det er derfor jeg fremdeles går og sykler så mye :-). Men det blir man jo bare sprek av !! Dessuten så hadde jeg det veldig gøy, og jeg ble brun :-).

23.sep.2010 kl.13:07

God tur, og kom like hel hjem igjen...

Ann-Sofie

23.sep.2010 kl.13:21

Önskar dig en härlig semester !

Nina Hedvig

23.sep.2010 kl.17:36

Gooood tur :D Heldigfis!

Monica

23.sep.2010 kl.19:39

Nu blir jag avundsjuk, hade verkligen kunnat tänka mig en vecka med sol och värme särskilt om man dessutom har en toppenhundvakt! Härliga bilder på Euro och bästisen ha det så bra!

Marte, Aila OG Euro!

24.sep.2010 kl.23:03

Nå håper jeg dere ligger strak ut og nyter sol og varme! Eller..vel, på denne tiden av døgnet håper jeg ikke du ligger strak ut - haha! Kose dere i massevis, kos dere litt for oss også! Her går alt superbra, to bestisvoffer som koooser seg. Solen har meldt sin ankomst her, så vi satser STORT på litt bilder av knoll&tott snaaart! :-)

Tellus

10.okt.2010 kl.00:41

åååh,nå ble jeg misunnelig her!! kjempefine bilder og tekst! hehe:) hvilken rase/raser er Aila?

fjeldreven

15.okt.2010 kl.11:17

Så utolig pen dalmantiner du har!! :) Ser du har kommentert på bloggen min så da måtte jeg jo titte innom her! :) Likte denen bloggen godt og skal følge med her, så absolutt! Jeg har lagt ut 7 filmer av hunden min i går, så ta gjerne en titt om du vil! fjeldreven.blogg.no arti å se at det er flere som er litt ekstra inni hund og trener og holder på! :)

Ann Kristin

16.okt.2010 kl.10:46

Jeg vet at du har kommet hjem !! På tide med en oppdatering kanskje ?. Eller har du bare fått deg ny blogg uten å fortelle deg igjen ??

Puss och kram :-)

Skriv en ny kommentar

hits