Litt av hvert :-)

Egentlig har det ikke skjedd sånn veldig mye siden sist, men vi kan jo alltids ta en liten oppdatering :)

Begynner med dagen i dag, som har vært ganske rolig. Eller, det var litt morgenhysteri da, men det hører vel med? Skulle ut og jogge en tur, med Euro på slep... Vi kom ca. til postkassen før Euro nektet å tråkke på den ene bakfoten. Panikken tok meg (i kjent stil), og jeg var sikker på at den var knukket OG hadde røkne leddbånd i seg, og måtte amputeres på dagen. Når hjernecellene til slutt vendte tilbake, innså jeg at det kanskje var en ide å sjekke potene før nødnummeret ble ringt, og der var selvfølgelig et ganske guffent potekutt. Sikkert fått det i går.... Usj!

Så dagens planer ble helt snudd om, og vi tok heller turen på dyrebutikken. Shoppet litt leker og et bein, og fikk miljøtrent litt og hilst på nye folk :) Andrea og Sheela ble med, så barna fikk lekt og kost seg litt her hjemme også. Maken til matvrak skal man lete lenge etter, herregud! Tiggerklubben A/S... ;)

Dagens fangst.

Se de øynene da..! Er jo klinisk umulig å ikke gi etter... Spesielt når stakkars barnet har lilla bandasje og aua på foten...


Tiggerklubben A/S,- as I said. Søte er de, det skal de ha for!


Ellers har vi holdt oss inne. Været har vært veldig av og på, og det resulterte i en utrolig vakker regnbue utenfor huset:Åååå, vakker :-) Var fristende å finne frem spaden og begynne å grave borte hos naboen, men ga faen i det... Angrer litt nå ;)

Stakkars rosene, de begynner å bli litt slitne... Men pene er de :)

Blomstene utenfor inngangsdøren. Elsker disse!Så ble det litt bilder inne da, av sliten prikk... Man blir sliten av miljøtrening, bandasjering og shaping med en kjøkkenstol, hallo liksom... Bare synd jeg ville trene mer? Haha!

Euro tester ene pipeleken. Denne falt MEST i smak!

Mannen i mitt liv :-) Verdens besteste prikkedust!

Se peneste hjertet under øyet! Han er kul. Enkelt og greit!

Ellers har vi vært på to fjellturer siden sist, begge på Løvstakken.

Euro på toppen, med litt vind i håret!

Elegant som en nyskutt elefant.. Hjelpes!

"howdeeee there!" - Haha!
"Kommer du eller?"


Søteste gutten :)

Løvstakken sett fra bunnen.

... og sånn ser barnet ut når han er nydusjet, sliten, mett og lykkelig :-)Kunsten å slappe av, DET kan han!

Og så var det i grunn verdens undergang nær når vi skulle legge oss... DETTE prøvde nemlig å joine oss i seng;

GRØSS OG GRUUUUUUUUUUUUU!

Hevnen er søt. Mohahahaa!

Ellers så har vi vært flinke og trent en del passering. Hadde en kanonøkt + koselig tur med Katrine og Tyson i Loddefjord. Euro oppførte seg toppers både på lang busstur, i sentrum, og under treningen. Dro litt i båndet, og hadde noen ganske girede forsøk på passeringer med andre enn Tyson, men jeg var veldig fornøyd med han. Spesielt siden det regnet, da er han jo bare konstant dust... :P

Fortsatte treningen med en terrier-sak på butikken.

Euro var FLINKEST. Jeg er stolt, rett og slett!


Så det var litt fra vår kant :-)

6 kommentarer

Charlotte

15.sep.2010 kl.20:36

Euro er så søt :D

Europia

15.sep.2010 kl.20:41

Charlotte: Euro takker og bukker :-) Han er kanskje ikke den aller skarpeste kniven i skuffen, men den søteste? Oh yeah!

Ann Kristin

15.sep.2010 kl.20:50

Hahaha, vi pleier også å sette fyr på flåtten :-). Guri malla så aktive dere er da. Flinke :-). Jeg tipper dyrebutikken er rimelig glad for at du bor i Bergen forresten :-))). Euro er søøøt, og ser akkurat litt sånn "dum" ut som gutter skal gjøre. For da er de enklest å ha med å gjøre :-).

Europia

15.sep.2010 kl.20:58

Ann Kristin: Ja er du gal, når man har begått en så alvorlig synd som å spise Euro til blods, da må man jo bare bøte med livet. Logisk!

Dyrebutikken BØR være fornøyde, så dyrt som de selger sortimentet sitt. Jeg tror de setter opp prisene 30% når jeg nærmer meg altså! No kidding! Alle andre betaler jo bare en brøkdel av det jeg gjør (og har gjerne med seg litt mindre ut, men anyway...!). Burde vært fastpris!

Er jo det jeg sier, han er mannen i mitt liv. Dum og deilig, kan det bli bedre liksom? Hihi!

Nina Hedvig

16.sep.2010 kl.16:13

First thing first, Euro er bedårendenydeliglekkerdeilig!!! Så det :D

Og den flåtten var dritekkel, og stooor!!! Syntes litt synd på den under flammene må jeg si, men den prøvde trossalt å spise Eurogull, så det var fortjent.

Også lurer jeg på den kong-greia, hva er det, noe nytt? Har ikke sett den før, og som ihuga KONG-fan må jeg nok ha den og! Og nå som Casper faktisk kan holde kosedyr i live, uten å lage hull, så begynner han kanskje å bli klar for leker som ikke er av sort-kong materiale *le*

Men hallo, hvor er _bildet_ da? Dere fikk vel til noe lurt tenker jeg :D

Europia

16.sep.2010 kl.19:05

Nina Hedvig: Haha, jeg er jo logisk nok helt enig med deg. Han er herlisch!

Altså, når man prøver å SPISE opp selveste kjendis-Euro, ja da er straffen streng. Hadde faenskapet sluppet taket når den fikk beskjed om det, skulle jeg vurdert å hive den ut bak muren, men når den hang som faen måtte den rett og slett brenne. Så det så!

Kong greien er dritkul! De hadde fått MANGE nye greier, fra store pipe-tennis-bein til amerikanske fotballer og tennisballer. Kule saker! :D

-Bildet- er ute nå, så det så. Seieren gikk østover denne gangen, men vi kommer sterkt tilbake. Hva er det vi skal klare denne helgen?

Skriv en ny kommentar

hits