Euro kjører oppstillingstrening for alle spesielt interesserte! ... veien mot N uch?

Vi har trent litt spesielt i det siste, og har klikket inn en slags "frys"-kommando. Den betyr da altså at Euro skal bli stående i den stillingen jeg stiller han opp i, uansett hvor insane den er. For oss har det både vært gøy og lærerikt, og litt morsomt blir jo ofte resultatet da....

Denne kaller vi "tøy og bøy"


"tøy og bøy" med logring og kontakt.


Her prøver Euro å etterligne elefanter på sirkus;


... vi nærmer oss? ;)


Denne kan tolkes på tre måter. A) Stillestående passgang, B) Elendig skigåer, og C) Ekstremt Mishandlet Hund In Desperate Need Of Help (and food, hilsen Euro!).


Litt videreutviklet variant av den over.


"Tøy og bøy m/ bananvri"


Også har vi den klassiske "så stor er jeg"-ståen da... Mulig han sprenger målestokken på utstilling (mer enn vanlig) med denne vrien?


"Bakbeins-strekk" med utstyr og selskap.


... også ender det opp sånn da. Av og til hvertfall, haha!

Lykke til alle sammen, med veien mot N uch. Anbefaler så absolutt å holde seg unna alle Euros kurs frem til championatet er i boks, haha!
Stikkord:

3 kommentarer

Nina Hedvig

31.aug.2010 kl.08:17

Hahaha det verste er jo at han er pen uansett da! Høres bra ut... N Uch Jilloc's wild music og N Uch Curia's Bebop. Gleder meg!

Og du vet, Casper har vært igjennom akkurat samme kurs, det har du jo sett bilder av hahaha

Pia

31.aug.2010 kl.11:42

Jeg er helt enig i at det høres bra ut. Hadde vært kult å bare få certene i posten, slit å måtte stille for de. Grøss og gru!

Vel, han har sine feil og mangler, men helhetsmessig synes jeg han er OK :-) Har ingen planer om å stille mot dere med det første da, men... Haha! Forresten, synes du kan ta et utstillingsbilde denne uken!

Nina Hedvig

31.aug.2010 kl.13:12

Han er kjempefin, tror ikke det blir noe problem å få nucha han altså. Han ser deeeeeeeeeeilig ut! :D

Vi sliter med travinga vi, får ikke vist ham fra sin beste side, men det er jo endel av ukesmålet. Så får håpe jeg finner den hemmelige oppskriften!

Skriv en ny kommentar

hits