Oppsummering ukesmål - 34

Euro:

(lydighet)
- plukke opp apporten fra bakken og levere den i hånden min - Check!
Han viser nå stor interesse for apporten, og har levert den en del ganger. Helt bevisst er det ikke, men han plukker den opp og synes den er kul nå! YES!


... selv om han til tider ikke er så.. Øhm... Engasjert (!) som jeg skulle ønske, kommer vi stort sett til mål på en eller annen måte...

- trene litt bakpartskontroll med forbeina på stol - Neisj, kom aldri så langt.

(triks)
 - "danse" (snurre rundt i ring en gang) - CheckLært på 2 dager, kan både håndsignal og kommando. Hintet litt, og klikket det inn ved hjelp av ball og pølse. Intensiteten er så som så, men han gjør det, og forstår hva han gjør. BRA!

(hverdagslydighet)
- hilse pent på minimum 3 mennesker - Check!
Vi har hilst på... Tja... MINIMUM 50 mennesker. Vært en tur på sportsbutikken, hvor alle klådde på prikkedusten =) Litt pølser gjorde det hele til en kjempesuksess, og han er velkommen igjen i den butikken på livstid! Også har han smisket alle på Mix - Geilo i senk da. Og så var han på byvandring i Bergen sentrum, på en dag hvor det var folk OVER ALT! Han oppførte seg perfekt, hilste logrende på alle, og viste absolutt ingen redsel på hverken høytalere, bråk eller folkemengder. FLINK prikk! *elsk* SUKSESS!

- Gå minimum et spor - Check! La  ut et spor på ca. 100 meter, bare rett frem. Godbit for hvert 3-4 skritt. Euro løste det perfekt. La også ut et på 50 meter, med en 90 graders vinkel. Etter litt tenking ved vinkelen, fant han sporslutt (ballen). Suksess!

VI skal...
- bli frisk (meg) - Nja, skeptisk?
- "bestige" Skarven (på Geiloferie) - Nei, regnet hver dag.
- gå til en av turhyttene i fjellet her - Nei, regnet.
- sykle en tur ned til vannet - Check!


Syklet TO turer. En ned til vannet, og en tur rundt vannet. Med hund. FLINK hund!

I tillegg:

Bil: Så har vi kjørt bil i 3.5 time. Euro har slitt med å kjøre bil siden før han kom til oss, så dette ble debut for han på "langtur" (toget var fullt). Hadde aldri trodd det skulle gå så bra som det gjorde, men det kunne ikke gått bedre! Han siklet en del, men slappet av og lå i ro hver eneste meter. SUKSESS +!
Miljøtrening: Bergen sentrum, gikk over absolutt all forventning. Folkemengder, store arrangement, kjøpesentre, busser, irriterende unger, klående japser, og i det hele tatt ble alt mottatt med den største ro. Super suksess!
Stikkord:

5 kommentarer

Nina Hedvig

30.aug.2010 kl.18:03

Bra! Klikk og godbit til dere :D

Nå skal jeg og legge ut ukesmål, må bare gå en tur først :-) Skal vi ta et fellestriks som mål eller, at de lærer det samme? Finn på noe da :D

Pia

30.aug.2010 kl.18:52

Vi må ha det samme! Skal tenke litt på den... Siden vi klarte vår utfordring denne uken, vil vi begynne med å utfordre dere begge til.. Øhm... Noe. Skal legge det ut om en halvtime ;)

Ann Kristin

30.aug.2010 kl.21:14

Så flinke dere er :-). Lillegutt skal lære å bli skutt og spille død, innen Nesbyen neste år :-). Jeg har god tid, håper jeg :-). Har ikke kommet helt i gang ennå. Må bare bli ferdig med å tenke hvor jeg skal starte !!

30.aug.2010 kl.21:14

Så UTROLIG FLINKE dere er:))))

Europia

30.aug.2010 kl.22:15

Ann Kristin: DET øver vi også på, men Euro er ikke fullt så... Øhm... Smart som lillegutt kan man si. Euro er mer dum og deilig han... ;) Og du, psssst! Lillegutt kunne dø litt når han var her. Fra dekk datt han "død" med ett dytt på halsen (og veldig tiggende øyne!). Hihi!

Skriv en ny kommentar

hits