Litt mas og sånt...

Dagene gåt fort her oppe på fjellet. Det er deilig å kunne chille på hytten såpass mange dager, og bare gå turer og spille golf. Euro synes det er helt fantastisk, og han er faktisk helt vill her oppe! Løper og leker, trener og styrer på. Geilo er rett og slett balsam for både prikkesjeler og prikkemamser :-)

Litt bilder for å illustrere (tatt med mobilen):
Euro har fått beskjed om å hente ballen. Slet litt med denne, haha!
Gutta boys, begge relativt fornøyde med egen innsats. Pappa slo godt, og Euro "stjal" 4 baller (som folk har mistet altså) fra forskjellige steder på banen. Han er økonom den karen der!


Litt søt er han, det synes hvertfall jeeeg. Jeg er jo ikke inhabil, det skal være sagt ;)


Middagen til barnet i dag. Pedigree + pedigree-pølse, havregryn, varmt vann, en dæsj melk og et egg. Jeg hadde skutt meg hvis noen serverte noe sånt gusj, men Euro var MEST happy. Naiv? Yeeah!Det å kjøre bil er fremdeles ikke verdens kuleste ting, men kreket overlever. I dag fikk han nyte fremsetet med meg, og sånn så trynet ut da. Noensinne sett noe mer stakkarslig?
Også trodde jeg han hadde fått et sår på nesen da, men....


... nå tror jeg det er en KVISE! Grøss og gru! Hjelp?

Ellers så er vi ganske flinke på treningen.... Nå "danser" han på både kommando og håndsignal, så det er i boks. Vi har også hilst på masse mer enn 3 folk, slepte nemlig dyret med meg en tur i sportsbutikken her i går. Måtte ha en ny sånn magetaske/sekk til langturer, de er så utrolig mye bedre enn vanlige sekker! Kjempehappy med den nye tror jeg. Skal teste den skikkelig en dag. Mulig vi reiser hjem allerede i morgen, må tenke litt på det. Ligger masse gøy og venter på meg i posten, så bør vel hente det snart :) :)

Over and out!
Stikkord:

Én kommentar

Zebra

26.aug.2010 kl.23:41

Flinkeste lille vofsen det.. Lekker sele... gleder meg til flere bilder..

Skriv en ny kommentar

hits