Golf-prikk :-)

I dag har vi egentlig bare tatt det helt rolig i påvente på at den hersens hosten min skal gi seg. Det er ikke noe kult å føle at ribbeina prøver å knekke utover hver gang man hoster, spesielt ikke når det skjer 100 x i timen,- MINIMUM! *sutre*

Prikkus har egentlig ikke fått gjøre noe særlig siste uken, men som den fantastiske karen han er, biter han det i seg. Ble en liten treningsøkt på plenen i dag. Litt fvf (bare et par steg x 3-4, men han er flink!), litt insitt, og en del bli-øvelser. Og så har jeg prøvd å klikke inn lekelyst med frisbee, noe som har gått over all forventning! Den er ikke like kul som lille orange, men han blir litt glad for å se den nå. Endelig!

Så ble det en økt sofahvile, før vi trasket 5 for anledningen ufattelig lange kilometre bort til golfbanen. Spilte noen hull der, og Euro fikk nok en gang vise seg som den fantastiske golf-voffen han er. Tror ikke mange hunder ligger i flatdekk mens vi slår ballene, leter opp de vi slår helt ut av kurs (det skjer jo relativt ofte kan man si!), og lar de som er på greenen være i fred. Han er kul, rett og slett! I dag fant han vel 5 baller. To av de var våre, resten leitet han opp i skogen. FLINKESTE (og økonomiske!) voffen min det ;-)


Paps og prikk :-)


Dommeren følger med.
Søteste :-)

i morgen skal vi i bunn og grunn ikke gjøre noe egentlig. Skal opp på Skarven før vi drar hjem, men det får vente til jeg føler meg som et menneske igjen ;)
Stikkord:

2 kommentarer

Nina Hedvig

26.aug.2010 kl.20:33

Flink £... eh, finner ikke euroen her. Men ja, flink! Casper bare bæsjer i hullene han :P Neida, men kunne ønske han gjorde det, hater golfbanen her... er en sint mann som kjører rundt i golfbilen sin, som det står MARSHALL på (så teit??) han er så sint at han er helt kokende rød i hodet, jaget bort mammaen til Odin en gang, "ta med greiene deres og pell dere vekk"... greiene-sykler. Ja.. ble oppslag om det i avisa faktisk hihi

for en lang og usammenhengende kommentar. Euro er peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!

Europia

26.aug.2010 kl.22:17

Hahaha! Jeg hadde dødd (og drept noen!) hvis jeg hadde funnet noe sånt ved "mållinjen". GRØSS og GRU! Euro er godt trent da, han vet at når man spiller golf er ikke sånne toalettbesøk lov. Faktisk er ikke toalettbesøk lov i det hele tatt. Stakkars barn! Golfbaner er KULE, så enkelt er det! Skjønner at golfmannen søg litt, men sant. Every rose has it's thorn ;)

... og Euro takker masse mest, og sier at han er skeiv nok til å kunne meddele at han DIGGER C! :D

Skriv en ny kommentar

hits