Safari ved Lake Nakuru - Kenya

Vi fikk dog ikke helt nok av safarilivet etter våre dager i Masai Mara, så vi dro like gjerne en liten tur til Lake Nakuru for å ta en titt fra dyrelivet på andre siden av fjellet. Sjøen er verdensberømt for sin enorme populasjon av flamingoer, og også for sine treklatrende løver.


Flamingoer og storker i skjønn forening.


Ja, som sagt var det en flamingo eller 3 millioner på plass!


To løvinner i et tre :-)
En illsint, rasende, grisesinna bøffel som stod alene ved vannkanten. Han ble så sinna når vi kom, at vi bare måtte stikke av før han ble skikkelig sint. Bøfler i flokk er sjeldent hverken fiendtlige eller sinna, men enslige hannbøfler som er "utvist" av flokken, er rasende og helt uten tvil livsfarlige. Mannfolk... Alltid er det noe!


Hyener, bøffel og flamingoer omgikk hverandre uten noe problem... Naturen er utrolig sånn. Dyrene spiser når de er sulten, ellers er det bare... Fredelig. Utrolig!


En kenyask villhund, ganske sjeldne. Tviler på denne er så lett å klikkertrene, kanskje noe for deg Evy? ;)


Zebraer var det nok av her også...! Og ja... Flamingoer da.

BRUNE flamingoer som krysset elven. Med litt krokodiller på lur, hadde jeg også vært kjapp over der altså!


Nesehorn er sjeldent man ser, fordi de er så veldig sky. Denne karen her drev helt tydelig transportvirksomhet av småpiper.


Junior tar nok opp trenden med tiden, men var ikke like populær som transportmiddel enda...


En smågiftig liten sak, som var råstilig!


En falk tror jeg? Hvertfall en nydelig fugl.


Flamingoooer!
To ultrasøte bavianer. De var så kjærlige og gode med hverandre at det var vittig å se på! Bare synd de ikke er fullt så glad i folk, haha!


Nesehorn godt kamuflert i høyt gress. Tro meg, dette er ikke det du vil møte på når du er ute med hunden altså! Disse er lite glad i folk. Er du heldig, blir de redd og løper. Er du uheldig, er sjansen veldig liten for at du returnerer hjem etter tur.

Etter endt safari, dro vi tilbake til hytten vår i Green Park (Great Rift Valley). Fikk akkurat tid til en runde med kombinasjonen golf+alkohol før vi gikk i koma etter en utrolig dag full av inntrykk og opplevelser. Paradis!

Blir ikke akkurat trist å returnere i november, det er helt sikkert ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits